Results 1 to 3 of 3
 0 Attachment(s)    

Thread: Recompile problem

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    3

    Default Recompile problem

    I created indicator. I compiled. Looks good on chart.
    I open mt4 again - result indicator straight line. I check code - same. I compile and see oscillations but not right scale - compile again almost right scale of oscillations - compile again - perfect.
    I open mt4 again - ...................same

    Why would this be?

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    3

    Default

    Wasn't looping buffers that used buffers separately. Figured it out.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    5

    Default Recompile problem

    Dont know..may be is there any problem over looping in ur code.............

Similar Threads

  1. Help- SL problem
    By shabeer.a100 in forum Softwares
    Replies: 1
    Last Post: 09-12-2013, 15:00
  2. Help- SL problem
    By shabeer.a100 in forum MQL programming
    Replies: 6
    Last Post: 11-23-2012, 03:37
  3. Help- SL problem
    By shabeer.a100 in forum Ideas for expert advisors
    Replies: 1
    Last Post: 11-22-2012, 03:07
  4. Help- SL problem
    By shabeer.a100 in forum Scripts and other tools
    Replies: 0
    Last Post: 11-21-2012, 13:57
  5. Problem with my EA
    By veon87 in forum Ideas for expert advisors
    Replies: 0
    Last Post: 09-16-2010, 20:39

Tags for this Thread

indicator, mt4

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •